Справу проти Роналду про зґвалтування припинено через "неправомірні дії" адвоката позивача

Суд вирішив закрити справу проти зірки світового футболу.
2022 г., 12 июня, 21:23
Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга / https://sportsfila.com/
Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга / https://sportsfila.com/

Федеральна цивільна справа про те, що зірка Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду зґвалтував жінку в номері готелю в Лас-Вегасі в 2009 році, була закрита в п'ятницю, 10 червня, повідомляє CNN.

Суддя Дженніфер Дорсі прийняла рекомендацію федерального судді, заявивши, що адвокат обвинувача Кетрін Майорги вчинив настільки серйозні порушення, що Роналду не міг би мати справедливий суд.

"Через зловживання свого адвоката та кричуще обхід належного судового процесу Майорга втрачає можливість розпочати цю справу та спробувати розв’язати позови, які самі по собі стосуються серйозних звинувачень дуже особистого характеру", – заявила Дорсі.

Кетрін Майорга
Кетрін Майорга

Справу було закрито з упередженням, тобто Майорга не може повторно подати скаргу.

38-річна "жертва" сказала, що її змусили підписати угоду про нерозголошення, за яке вона отримала 375 000 доларів після імовірного зґвалтування, яке, за словами Роналду, було сексуальним контактом за згодою. Майорга попросила суддю скасувати цю угоду.

Читай также: Невеш: Очевидно, Роналду – лучший игрок мира

Про існування фінансового рішення цієї ситуації вперше повідомила німецька газета Der Spiegel у 2017 році, використовуючи конфіденційні повідомлення від адвокатів футболіста.

Роналду та Майорга у Лас-Вегасі, 2009 рік
Роналду та Майорга у Лас-Вегасі, 2009 рік

Суд встановив, що один із адвокатів Майорги, Леслі Стовалл, звернувся до джерела цієї інформації, щоб запросити документи, включаючи "звіти та повідомлення адвокатів і слідчих, які представляють і захищають Роналду після сексуального насильства, шляхом переговорів та укладання угоди про нерозголошення".

"Неодноразове використання Стоваллом вкрадених конфіденційних документів для переслідування цієї справи має всі ознаки недобросовісної поведінки", – заявила суддя Дорсі.

Вона встановила, що "привласнені документи та їхній конфіденційний вміст були вплетені в саму тканину претензій Майорги", заявивши, що просто вилучення документів, що втекли, зі справи та відсторонення Стовалла не дозволить належним чином вирішити проблему.

Роналду та Майорга у Лас-Вегасі, 2009 рік
Роналду та Майорга у Лас-Вегасі, 2009 рік

Адвокат Роналду Пітер Крістіансен сказав, що, оскільки позивач вперше подав позов у ​​2018 році, вони стверджували, що позов було подано недобросовісно. Повне закриття справи позивача має надати всім, хто стежить за цим питанням, довіру у судовому процесі, водночас відмовляючи тих, хто прагне її підірвати.

Департамент столичної поліції Лас-Вегаса відновив кримінальне розслідування на прохання Майорги в серпні 2018 року. У липні 2019 року окружна прокуратура округу Кларк оголосила, що не буде переслідувати кримінальні звинувачення, заявивши, що звинувачення не можуть бути доведені поза розумним сумнівом.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK