Волынь подаст в суд на собственных болельщиков

2016 г., 30 октября, 16:20

Напомним, в концовке поединка Волыни и Днепра (3:0), группа луцких болельщиков начала скандировать нацистские лозунги, что не осталось незамеченным со стороны КДК ФФУ.

Волынь была оштрафована на 50 тысяч гривен, а ближайшие два поединка вынуждена будет провести при пустых трибунах.

Сегодня же на официальном сайте лучан появилось и официальное заявление клуба относительно этой ситуации:

«Наш футбольний клуб і більшість вболівальників «Волині» обурені нацистськими вигуками із сектору, який не тільки на словах, але й на ділі підтримує боротьбу України із новоявленим нацизмом, що триває у ці дні на Сході України. Така поведінка не тільки обурлива, але й вкрай незрозуміла. Адже нам здавалося, що останнім часом ФК «Волинь» і найпалкіші фанати команди знайшли порозуміння. Інакше й бути не може – у важкі часи для клубу фанати підставляють йому плече, а клуб підтримує своїх вболівальників. Відтак, нацистські кричалки, відповідальність за які їхнім поширювачам відома, ми розцінюємо як ніж у спину нашій співпраці.

Декілька десятків секунд, впродовж яких скандувалися неприйнятні гасла, дорого обійдуться не тільки клубу, команді, але й іншим вболівальникам, які прийшли б на «Авангард». Клуб змушений перепросити справжніх вболівальників за тимчасово закриті для них трибуни і запевнити, що докладатиме  зусиль для унеможливлення подібних випадків. Зокрема ФК «Волинь» планує відповідно до законодавства України звернутися до правоохоронних органів з позовом до ініціаторів нацистських скандувань».

Таким образом, руководство клуба намерено разыскать инициаторов неподобающих выкриков и разобраться с ними в суде.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK