Безус: Я ніколи не відчував себе таким слабким

Футболіст зізнався, що плаче вже другий день поспіль.
2022 г., 26 февраля, 09:27
Роман Безус / Getty Images
Роман Безус / Getty Images

Півзахисник збірної України та бельгійського Генту Роман Безус поділився своїми емоціями стосовно нападу на Україну з боку росії.

"Я ніколи не відчував себе таким слабким. Завжди я чув: чоловіки не плачуть. Я плачу другий день. Молюсь і плачу. Усе тремтить всередині мене: моя сім’я і друзі, їх діти, родичі й знайомі. І я не можу їм допомогти.

Я просто плачу і молюсь. І телефон із рук не відпускаю. Якісь пости я виставляю й щось шукаю. Напевне спокій, але його нема. Сьогодні гімн співали, і він був зі сльозами. Ніколи не давався він мені так важко, бо спів перебивали сльози.

Пишаюсь, що я українець. Й героїв наших не забудь ніколи. Я вдячний всім, хто Україні допомагає. Хто землю нашу боронить, хто молиться за Україну, хто не байдужий. І бажаю, щоб були спокійні ночі. А я буду молитися, вірити, плакати", - написав Безус в Instagram.

Раніше повідомлялося, що англійський Евертон підтримав Віталія Миколенка.

 

Шановні співвітчизники! Зранку 24 лютого 2022 року Україна зазнала удару с боку російської федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK