Донька відомого футболіста стане учасницею реаліті-шоу про побачення

Цікаво, що з цього приводу думає сам батько.
2022 г., 31 мая, 10:27
Майкл Оуен та його донька Джемма / Goal.com
Майкл Оуен та його донька Джемма / Goal.com

Донька колишнього нападника Ліверпуля та Англії Майкла Оуена буде учасницею цьогорічного видання реаліті-шоу "Love Island", повідомляє Goal.

19-річна Джемма Оуен змагатиметься в ігровому шоу про побачення, яке розпочнеться 6 червня і триватиме до серпня. Джемма представляла команду Великобританії з виїздки та керує власною компанією купальників.

Оуен розповіла, що вона конкурентоспроможна, як і її батько, і рада з’явитися на шоу.

"Спорт завжди був великою справою для мене та моєї родини. Мій тато був професійним футболістом. Я виступала за Великобританію з виїздки з 11 років. Я об’їздила всю Європу, змагаючись на великих аренах у великих змаганнях. Я б сказала, що я дуже конкурентоспроможна. (Коли справа доходить до стосунків), я завжди буду прагнути того, чого хочу".

"У той же час я не збираюся щось зіпсувати для тих, хто перебуває в правильних стосунках, або заважатиму парі, якщо у них є справжній зв’язок. Я б не зробила нічого іншій дівчині, що я не була би рада, що вони зробили б мені".

"Love Island" — реаліті-шоу про знайомства, яке виникло у Великобританії в 2005 році під назвою Celebrity Love Island. Створений ITV Studios, він породив другу британську версію в 2015 році, а також кілька міжнародних версій.

Читай также: Клопп: Ливерпуль - лучший клуб мира, и мне все равно, что думают другие

У шоу представлена ​​група одиноких учасників, відомих як "острів’яни", які живуть разом у спеціально побудованій віллі, ізольованій від зовнішнього світу, намагаючись знайти своє кохання. Під час перебування в будинку за мешканцями острова постійно спостерігають телевізійні камери, а також персональні аудіомікрофони.

Протягом усієї серії учасники "об’єднуються", щоб уникнути вильоту з вілли. Крім того, громадськість деколи голосуватиме за те, щоб їхні улюблені остров’яни залишилися на віллі. Коли старих остров’ян викидають, нові остров’яни потрапляють на віллу. Наприкінці сезону громадськість в останній раз голосує за визначення пари-переможця.

КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: футбол Майкл Оуэн

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK