Зузстріч двох європейців: Решфорд обмінявся футболками з чемпіоном НБА на прем'єрі фільму про баскетболіста

Відбувся кросовер двух видів спорту, який не може не сподобатися.
2022 г., 26 июня, 11:43
Маркус Решфорд та Янніс Адетокумбо / https://twitter.com/Giannis_An34
Маркус Решфорд та Янніс Адетокумбо / https://twitter.com/Giannis_An34

Нещодавно завершився сезон у НБА, де вчетверте за останні вісім років чемпіоном став Голден Стейт. Фінал пройшов без минулорічого переможця в особі Мілвокі - "олені" вибули з плей-оф ще на стадії другого раунду, де у семи матчах Бакс програли Бостону, який і дістався Фіналу.

У п'ятницю, 24 червня, відбулася прем'єра фільму "The Rise". Художня картина розповідає про непросте життя сім'ї зірки Мілвокі Янніса Адетокумбо у Греції та о шляху Грік Фріка та його братів до НБА.

На прем'єеру завітав і форвард Манчестер Юнайтед Маркус Решфорд, який є давнім фанатом баскетболу - його неодноразово бачили як на матчах НБА, так і жіночої ліги.

Читай также: Манчестер Юнайтед готов поднять предложение по Де Йонгу

Спортсмени зустрілися, обійнялися та обмінялися спортивним реквізитом: Решфорд подарував свою футболку збірної Англії з власним автографом та побажаннями, а Янніс - джерсі Мілвокі.

У себе у Twitter грек подякував Маркусу за те, що приїхав та підтримав його.

Навіть на фоні немаленького Решфорда Адетокумбо виглядає спрвжнім велетнем, що лише підтверджує його прізвисько. Ще знаючи те, яким приземленим є Янніс, можна з упевненістю сказати, що його фільм буде оцінений вище, ніж недавня документалка від Поля Погба.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK