Знак миру та букви Z? Що росіяни малювали на наклейках в CS:GO

У ISPORT виникло декілька питань до новеньких стікерів російських гравців.
2022 г., 4 мая, 12:00

Перед PGL Major Antwerpen гравці учасники турніру представили свої спеціальні наклейки, які тепер будуть продаватися, приносити гроші кіберспортсменам а красуватися на ігровій зброї в простих "роботяг".

Багато хто майже не змінював свої наклейки, які були в них на минулих "мажорах". Наприклад, так вчинив лідер української організації Natus Vincere наш співвітчизник Олександ Костилєв.  

Або його партнери по команді з сусідньої країни, яка вже більше двох місяців веде бойові дії на території нашої держави.

Та третій росіянин зі складу "народжених перемагати" – Ілля Perfecto Залуцький – свою наклейку змінив, буква "О" в його ніку стилізована під логотип миру.

А ось справи з росіянами з інших команд дещо цікавіші.

Відразу хочу сказати, можливо все те, що ви прочитаєте нижче – просто роздмухана фантазія автора, але виглядає це зовсім не випадково.

Розпочнемо з найменш цікавого. Нещодавно американська організація Cloud9 підписала гравців з російського Gambit. В цій команді грає пан Interz, який має в своєму нікнеймі букву Z – що стала рашистським символом війни в Україні.

На його наклейці цій букві, здається, виділено забагато уваги.

Можливо це виглядає трішки перебільшенням зі сторони автора, але просто погляньте на інші наклейки гравців, в яких є ця буква. Бразилець boltz взагалі змінив її на "З".

Далі – цікавіше.

Партнери по команді Інтерза – казах Хоббіт та капітан Нафані, свої наклейки зробили досить симпатичними і нічим екстраординарним не відзначились. Чого не скажеш про інших екс-гамбітівців.

Погляньте, якими були їхні стікери на минулому мейджорі:

І що ми маємо тепер?

Якось дуже дивно виглядають ці "підкреслення" нікнейму, вам не здається? Щось вони все ж нагадують.

Ще один цікавий персонаж – Ілля M0nesy Осипов. Вихованець NaVi, який нещодавно перебрався до європейської організації G2 і вперше виступить на "мажорі".

Нашу увагу в його стікері привернули маленькі літери EZ – які не мають відношення до його ніку в грі, але є скороченням до слова easy, себто, легко. А ось фанати побачили в стилізованій букві S відсилання до логотипу німецьких Захисних загонів Націонал-соціалістичної робітничої партії (SS).

Є на турнірі в бельгійському Антверпені і російська команда, яку чомусь не дискваліфікували. І грає там пан з ніком Zorte. І на його наклейці так відразу навіть і не зрозумієш, що то за буква.

У інших російських гравців нічого цікаво не було виявлено. А як ви відноситесь до таких стікерів?

Василь Войтюк


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK