Вперше в Україні — благодійні змагання з віртуального триатлону для допомоги новонародженим

50% від зібраних коштів буде направлено на закупівлю обладнання для Харківського перинатального центру.
2022 г., 19 мая, 22:11
Триатлон для допомоги новонародженим
Триатлон для допомоги новонародженим

18 травня 2022 року відкривається реєстрація на благодійні віртуальні змагання з триатлону Triathlon Support Ukraine online. Це перший в Україні віртуальний челлендж, де кожен учасник індивідуально або в команді долає (пливе, їде на велосипеді, біжить) максимальну кількість кілометрів за визначений період.

Змагання проводяться командою Triathlon Ukraine (спільний проєкт компанії Run Ukraine і триатлонної команди Sapik Team). Реєстрація триває з 18 до 29 травня. Змагання проводяться у період з 30 травня до 19 червня 2022 року. 

Головна мета змагань — зібрати кошти на благодійність і повернути учасникам мотивацію тренуватися регулярно у цей складний час. 50% від суми кожної оплати реєстрації та кожного додаткового внеску буде передано на закупівлю сучасної лампи фототерапії для новонароджених для Харківського перинатального центру (Регіональний перинатальний центр у складі КНП ХОР "ОКЛ").

Кошти будуть перераховані на фандрайзингову платформу dobro.ua у якості внеску на проєкт Triathlon Support Ukraine online. Долучитись до змагань та збору коштів може кожен охочий у будь-якій точці України та світу.

Triathlon Support Ukraine online — челлендж, де всі учасники мають загальну важливу ціль — усім разом в сумі подолати символічні для України дистанції:

- проплисти 1 355 км — це загальна довжина морського кордону України;

- проїхати на велосипеді 20 069 км — загальна протяжність автомобільних доріг державного значення України;

- пробігти 5 638 км — протяжність сухопутного кордону України.

"Долучаючись до Triathlon Support Ukraine online, учасники стають частиною благодійної ініціативи допомогти Харківському перинатальному центру і разом придбати сучасне обладнання, яке рятуватиме життя дітей".

"Окрім цього, учасники підтримують свою фізичну форму та допомагають працювати українському бізнесу, що є важливим внеском у відновлення української економіки. Зараз час єднатися та працювати спільно. Так ми усі разом наближаємо нашу перемогу", — зазначають організатори.

Triathlon Ukraine — спільний проєкт компанії Run Ukraine і триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine провела свій перший сезон, що складався з чотирьох масштабних стартів. 

Sapik Team — триатлонний клуб, співзасновником якого є триразовий учасник Олімпійських ігор Данило Сапунов.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK