Черний: "Результат спарринга с Донецком был не принципиален"

2009 г., 28 декабря, 20:26
- Кому належала ідея провести спаринг із БК Донецьк?
 
- БК Донецьк запропонував нам провести спаринг, а ми з радістю погодилися. Кожна з команд переслідувала в цьому матчі свою мету, відпрацьовуючи нові ігрові схеми, експериментуючи. Тому гра навряд чи сподобалося б уболівальникам. Хоча наступного разу подібні контрольні матчі слід, все ж таки, проводити у присутності глядачів.
 
- Як Ви прокоментуєте гру своєї команди? Чому матч завершився з такою суттєвою різницею в рахунку?
 
- Ми пропустили 97 очок, і це забагато. Але подібний рахунок не свідчить про те, що ми погано захищалися. Просто гравці після виснажливих тренувань почувалися втомленими. Адже паузу, що виникла з часу останньої гри, ми присвятили підтягуванню фізичних кондицій, тому хлопці грали на фоні втоми. Ми працювали без вихідних, намагалися випробувати щось нове. Якщо говорити про матч, то щось із запланованого нам вдалося, щось – ні. Сам результат не був для мене принциповим. Головне – зміст гри, а також помилки, які було виявлено. Потрібен час для відточення тих елементів, над якими працюємо, а гра якраз показала, в чому нам слід додати. Хоча хлопці постаралися повністю викластися. Причому, я дав пограти всім – і тим, хто до цього отримував мало часу, й тим, хто раніше не грав.
 
- Це єдиний ваш спаринг перед грою Єврочелленджу?

 
- Так, це єдиний спаринг до матчу у Франції, й ми дуже раді, що трапилася така нагода. Треба знаходитися в ігровому ритмі.
 
- На Новий рік команда зможе відпочити?
 
- Обов’язково. Завтра ми ще тренуємося, потім я дам хлопцям можливість зустріти Новий рік в колі рідних і близьких. А 1-го січня, ввечері, ми вже збираємося на тренування.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK