Последние новости Будивельника

2009 г., 25 декабря, 10:38
- Сергію, розкажи про стан справ у команді. Як гравці проводять перерву, що виникла в чемпіонаті?
 
- Одразу після гри з Миколаєвом значна частина команди вирушила по домівках. Яковлєв, Ель-Амін, Зіммерман відбули до Сполучених Штатів. Хендерсон відмовився від поїздки додому, тому що має з’ясувати фінансові питання з ізраїльським клубом, за який раніше виступав. Гуін із дружиною, котра ось-ось має народити, теж залишилися в Києві, оскільки авіапереліт може бути небезпечним. Анісімов влаштував собі турне Великобританія-Литва. До Британії він поїхав з питань навчання, до Литви – провідати друзів. Повертаються всі в розташування команди до 29 грудня, збираються в Києві, і ми розпочинаємо тренування. Тобто кожен отримав по днів десять відпочинку, якщо ж говорити про легіонерів, які змушені два дні витрачати на перельоти, то тиждень у них буде, як мінімум.
 
- Поблажки гравцям у зв’язку з Новим Роком будуть?
 
- Ні. Адже 3-го січня у нас кубкова гра з Миколаєвом на виїзді. Щоб бути в тонусі, ми збираємося 1-го січня ввечері на тренування, а 2-го вранці повинні виїхати до Миколаєва. Ми не маємо права зіграти абияк, фактично нам не вистачає однієї перемоги, щоб посісти перше місце у групі. Хоча ключовим, звісно, буде матч з ОДЕСОЮ. Попри те, що корабелів залишили Оглсбі Яромановс і Шкурупій, суперник – надзвичайно серйозний. Та й в останній нашій зустрічі з миколаївцями аж ніяк не згадані гравці, котрі насправді отримали мало часу на майданчику, завдали нам найбільше клопоту.
 
- У клубі задоволені селекцією? Чи не плануєте підсилити команду?
 
- Є у грі команди певні недоліки, які хотілося б підправити, але поки що гравці, що відповідали б високому рівню чи були кращими за тих, які є в нашому розпорядженні, нам не трапляються. Однак команда грає, приносячи результат. А як відомо, від добра добра не шукають. Тому поки що будемо грати в такому поєднанні. Момент істини для нас настане 20 та 23 січня, коли ми проведемо матчі в Маріуполі та Донецьку. Прикро, що у зв’язку з карантином ситуація склалася не на нашу користь, і часу на те, щоб здійснити роботу над помилками, просто не буде. І Донецьк, і Азовмаш зараз поступово вибираються з ями, що аж ніяк не може радувати. Тому права на помилку в нас немає.

Олексій Наумов


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK