Суперлига. Говерла сильнее Пульсара

2009 г., 12 декабря, 15:12

Щоправда розпочиналося для Говерли усе не так оптимістично. Анатолій Дубнюк самотужки зробив рахунок 5:0 на користь свого клубу, чим заставив дещо похвилюватися прикарпатських вболівальників. Втім, ненадовго. Відповідь підопічних Євгена Мурзіна була миттєвою – стрімкий ривок 7:0 розпочав Патрік Спаркс, якого вдало підтримали партнери. Відтак перша чверть була за господарями – 23:16.

Не зіпсував каші і новачок Говерли Дерел Такер, який з’явився на майданчику наприкінці першої 10-хвилинки і дуже непогано виглядав у парі з вищезгаданим Фрезером. Щодо останнього, то його "зірковий час" настав саме у другому періоді, за який, власне, темношкірий канадець здобув левову часту очок та підбирань у матчі. Справжньою окрасою гри, окрім філігранних пасів Спаркса, стали слем-данки Майка, яких численні вболівальники побачили аж шість! Така активність господарів миттєво перетворилася на "плюс 20" для Говерли (42:22), а наприкінці першої половини свої дебютні очки набрав і Такер.

Пульсар, відверто, пас задніх у цій грі. Не давав довести матч до розгрому тільки лідер рівененчан Павло Улянко. Намагався дещо змінити ситуацію і Ілля Шемосюк, але у захисті нічого не міг вдіти зі невтомним Спарксом. Ще однією характерною рисою вдалої гри господарів був довгоочікуваний командний баскетбол. Чи не вперше у сезоні підопічні Євгена Мурзіна виглядали цільною командою впродовж практично усього ігрового часу. І справа навіть не у низькому класі суперника, при який відкрито говорили вболівальники клубу. Головним став той факт, що "говерляни" нарешті показали усе те, чого від них, як бойової одинці, чекали не тільки власні фани, а й баскетбольні спеціалісти.

Власне, переказувати події другої половини матчу просто немає змісту, адже домінування Говерли наступні 20-хвилини було дуже суттєвим. Не завадило навіть заміна лідерів – Фрейзера, Спаркса, Кудрявцева та Такера на українських виконавців, які не зіпсували святкового настрою своїм вболівальникам. У підсумку – 91:61, більш ніж впевнена перемога івано-франківського клубу, який тим самим здобув першу вікторію на власному майданчику в регулярному чемпіонаті.

Говерла - БК 93 Пульсар - 91:61 (23-16, 31-14, 12-11, 25-2)

 

Г: Фрейзер (27 + 14 подборов), Спаркс (19 + 4 подбора), Ревзин (10 + 5 подборов), Кудрявцев (10 + 1 подбор)

П: Улянко (20 +5 подборов), Артимович (3 + 4 подбора)


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK