Puma презентує Spectra Pack

Спеціально під запуск нового бігового дропу, Puma об'єднала в одній фотосесії відомих атлетів, хореографів, арт-митців і спортивних функціонерів.
2021 г., 21 июля, 12:17

Напередодні Токіо 2020, спортивний бренд PUMA презентує оновлену лінійку спеціалізованого бігового взуття та екіпірування – SPECTRA PACK.

В лінійку SPECTRA PACK увійшли останні, супер-технологічні, моделі Puma: 

- Deviate Nitro - топові швидкісні бігові кросівки на довгі дистанції з застосуванням карбонової пластини, 

- Magnify Nitro - комфортні та безпечні бігові кросівки для повсякденного джоггінгу, ідеальні, як для досвідчених бігунів, так і для початківців. 

Також, колекція включає технологічне і надійне екіпірування.

Філософія SPECTRA демонструє важливість об’єднання зусиль для досягнення єдиної мети, а спільний паттерн для всієї колекції це безліч паралельних променів у кольорах сонячного спектру.

Хоча кожен окремий елемент паттерну красивий сам по собі, але тільки в сукупності вони формують різноманітну палітру кольорів, що сприяє яскравим емоціям. Цим бренд вкотре підкреслює що тільки об’єднавшись можна досягти найвищої мети і глобальних змін як в спорті, так і в житті. 

Спеціально під запуск нового дропу Puma об'єднала в одній фотосесії відомих атлетів, хореографів, арт-митців і спортивних функціонерів.

Серед них – призерки Олімпійських ігор Христина Стуй та Наталія Тобіас, провідні легкоатлети Юрій Кищенко, Анастасія Бризгіна, Яна Гладійчук та чемпіони забігів з перешкодами Владислав Харенко і Світлана Пархомчук. Відомі хореографи і багаторазові переможці міжнародних танцювальних змагань Лілія Недзельська та Дмитро Внуков, організатор популярних забігів Color Run та Wings For Life Ігор Крицак, відома українська художниця Леся Недзельська та інші.

Лінійка NITRO від PUMA отримала високий рейтинг у бігових критиків та глобальне спортивне визнання  зокрема через доступність високих спортивних технологій  широкому колу бігунів. 

Більше про технології і моделі можна дізнатися на офіційному сайті PUMA та у офіційних магазинах PUMA де відсьогодні представлена повна бігова лінійка SPECTRA PACK на базі NITRO та інші спортивні колекції.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK