UKRSIBBANK запрошує своїх клієнтів зіграти в теніс на TENNIS OPEN DAYS

У жовтні та листопаді UKRSIBBANK BNP Paribas Group проведе TENNIS OPEN DAYS.
2021 г., 4 октября, 10:06

Кожен клієнт банку зможе зіграти у великий теніс. З ким? Будь з ким – друзями, родиною, партнерами чи навіть тренером, а грати будуть на найкращих кортах Києва, Одеси, Дніпра, Харкова та Львова. Ні за корти, ні за послуги тренера сплачувати нічого не потрібно, адже це буде абсолютно безкоштовно.

Але, звичайно, просто прийти і зіграти декілька поєдинків в теніс зі своїми друзями не вийде. Попередньо ви повинні заповнити реєстраційну форму та повідомити про зручний час. Також тут можна вказати, чи потрібен вам тренер!

Ну і звичайно, після всіх цих дій головне прийти на корти з партнерами по грі, пред'явити документ, що підтверджує особу учасника програми, та іменну банківську карту UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Чи було щось подібне раніше?

Так! Подібна акція вже двічі проводилась UKRSIBBANK. Минулі турніри відвідали майже 3000 клієнти TENNIS OPEN DAYS. Уявляєте скільки людей корисно та весело провели свій час на кортах різних міст України.

«Активна участь наших клієнтів у ТENNIS OPEN DAYS надихає нас, тому  щороку ми розширюємо обсяги турніру.  Ми бачимо, як до нас приходять і ті, для кого це улюблений вид спорту, і ті, хто лише робить перші спроби на корті і, врешті, захоплюється грою, її динамічністю та позитивною енергією.

Тож ми радіємо, що даємо додаткові можливості нашим клієнтам долучитися до тенісу, адже цей вид спорту з кожним роком стає всі більш популярним. А також отримати позитивні враження у компанії друзів на кращих кортах їх міста», - розповідає Яніна Ольховська, директор з питань комунікацій, КСВ та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Скоріш за все, у вас уже виникло питання, а де ж власне можна буде пограти? Кожної неділі у жовтні та листопаді ви зможете взяти свої ракетки та пограти за наступними адресами:

  • м. Київ, Міжнародна тенісна академія, Повітрофлотський пр-т, 63
  • м. Одеса, ТК Чорноморець, вул. Віце-Адмірала Азарова, 1
  • м. Дніпро, СК Human, пр-т П. Орлика, 20А
  • м. Харків, Superior Golf & Spa Resort, пр-т Академіка Курчатова, 1-A
  • м. Львів, СК Євроспорт, вул. Петрушевича, 1

Все що потрібно для вдалої гри: гарний настрій, чудова компанія, власні ракетки та м’ячики, спортивна форма та, з огляду на карантин, захисні маски для громадських місць.

UKRSIBBANK, як і Група BNP Paribas, повністю розділяє властиві тенісу якості: гідність і чесні правила гри. Це відображає стійкі відношення довіри, які банк прагне побудувати з кожним із клієнтів.

Що буде означати для клієнтів UKRSIBBANK участь у TENNIS OPEN DAYS? Насамперед, це чудова нагода стати причетним до великої історії тенісу, яка писалася головним акціонером UKRSIBBANK – міжнародною фінансовою Групою BNP Paribas спільно зі світовими легендами ще з далекого 1973 року. В той час французька Федерація тенісу звернулася до  BNP - Banque Nationale de Paris - профінансувати встановлення місць в ложі центрального корту «Ролан Гаррос».

Цей турнір вважається найпрестижнішим у тенісних змаганнях, що проводяться на грунті, а також є одним з чотирьох найголовніших тенісних турнірів світу. З того часу банк став офіційним спонсором турніру, а згодом долучився до організації інших найпопулярніших змагань: Fed Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d’Italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, а також низки аматорських змагань. Тож світові зірки тенісу буквально виросли на кортах із біло-зеленими банерами із зірками BNP Paribas за спиною.

Тож зустрінемось на кортах вашого міста! We are tennis!

Більш детальна інформація за посиланням.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK