Петраков: Ми сьогодні грали для наших воїнів

Головний тренер головної команди країни підвів підсумки переможної гри з шотландцями.
2022 г., 2 июня, 00:49
Александр Петраков / Getty Images
Александр Петраков / Getty Images

Збірна України здобула важливу перемогу у півфіналі плей-оф ЧС-2022, обігравши опонентів із Шотландії з рахунком 3:1. Голами за нашу команду відзначилися Андрій Ярмоленко, чий гол вийшов особливо видовищним, Роман Яремчук та Артем Довбик.

Після матчу головний тренер збірної Олександр Петраков подякував усім фанатам, що були присутні на Хемпден Парк, також відмітивши, що цю перемогу вони присвятили всьому українському народу, і особливо воїнам, що захищають нашу країну від російських загарбників.

"Емоцій нема, вони залишились на полі. Це все дуже багато значить для нас, ця перемога. Треба подякувати моїм хлопцям, адже це вони грали. Всі наші вболівальники в казармах та окопах дякують їм, адже це все вони зробили. Це перемога моїх гравців".

"Ми сьогодні грали для наших воїнів. Це була наша установка - ми граємо заради простих людей. Заради тих, хто постраждав. Ми зробили маленький шажок, ще гра з Уельсом. Ми зробимо все залежне від нас. Ми пишаємось, що ми українці та прославляємо країну в такий важкий час".

"Хочу подякувати Шотландії, нас прийняли дуже добре. Люди підходили, бажали успіху. Я дуже вам всім дякую та бажаю вашій команді всього найліпшого".

Петраков розповів щодо наступних кроків його команди.

"Давайте потім розберемо гру Довбика. Я задоволений грою хлопців в цілому. Я зараз вихолощений. Не буду зараз це розбирати, дійсно".

"Завтра об 11:30 ми вилітаємо у Кардіфф, розділимось на дві групи тренувань. Ярмоленко? Легенда? Та він не старий, він ще молодий хлопець. Йому ще грати й грати, все добре. А по грі не можу говорити, голова порожня просто".

Також Олександр Васильович відповів на питання щодо Олександра Зінченка, який не стримав емоцій на передматчевій прессконференції.

"Зінченко дуже патріотичний хлопець, щирий українець. Хтось не може стриматись в своїх емоціях. Просто це було щиро, від душі. Не дай боже, щоб на вашу землю прийшло таке горе. Вам нас не зрозуміти просто зараз. Наших жінок ці орки гвалтували".

Нагадаємо, що це не перша перемога за день. Раніше молодіжна збірна України під керівництвом Руслана Ротаня розгромила Фарерські острови у матчі відбору до ЧЄ-2023.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK