Volia та MEGOGO продовжують стратегічну співпрацю в межах трансляції матчів УЄФА

Медіасервіс MEGOGO та компанія Volia знову уклали угоду про співпрацю.
2021 г., 10 июня, 16:59

Зі старту нового футбольного сезону в користувачів Volia з'являться поп-ап-канали MEGOGO Футбол, які міститимуть події Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій Європи УЄФА.

Нагадаємо, у січні цього року медіасервіс MEGOGO оголосив про перемогу в тендері УЄФА. Це перший випадок в історії України, коли тендер на показ найважливіших матчів європейських клубів виграв саме OTT-сервіс. Таким чином, від сезону 2021/2022 і до 2024 року MEGOGO належать права на показ матчів в Україні на всіх платформах, включаючи телевізійні.

Раніше, за підсумками тендеру 2018 року, права на трансляції матчів УЄФА сезонів з 2018 по 2021 роки належали «Медіа Групі Україна» та компанії Volia. Восени 2020 року Volia та MEGOGO уклали партнерство, щоб зробити змагання єврокубків доступними на медіасервісі MEGOGO через канали Volia. Тепер же компанії уклали аналогічну угоду, але цього разу канали MEGOGO стануть доступними для абонентів Volia.

«По-перше, хочемо привітати наших партнерів компанію MEGOGO з таким видатним досягненням. Ми в компанії Volia вважаємо, що конкуренція високого рівня – це коли заради задоволення потреб клієнтів і розвитку цілого сегменту можна й потрібно ставати партнерами. Особливо важливо, що тендер виграла саме ОТТ-платформа, це змусить традиційних гравців переглянути своє ставлення до онлайн-телебачення і стане сильним стимулом для розвитку всього ринку. Футбол – найпопулярніший вид спорту на планеті. Серед його фанатів – мільйони українців. За нашими даними, понад 40% наших абонентів регулярно стежать за спортивними подіями. Наша мета – дати нашим клієнтам ще більше яскравих емоцій, розділяючи з ними їх пристрасть до спорту №1», – прокоментували результати тендеру в компанії Volia.

«Ми неодноразово відзначали той факт, що в умовах нашого ринку дуже важливо консолідувати зусилля з іншими гравцями. Особливо зараз, коли індустрія переживає не найспокійніші часи. Ринок повинен зростати, а його гравці – розвиватися. Тому раді продовжити нашу співпрацю з Volia. Тепер користувачі Volia отримають новий спортивний продукт від MEGOGO, який, сподіваємося, їх приємно здивує», – коментує Іван Шестаков, директор із стратегічного розвитку MEGOGO.

Першою футбольною подією стане трансляція Суперкубка УЄФА, запланована вже на 11 серпня 2021 року.

Довідка:

Про компанію Volia:

Volia є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- й інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, а також послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Компанія пропонує до 200 телеканалів від українських і найкращих міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри та бібліотеки контенту від найкращих світових студій, дотримуючись усіх міжнародних норм у сфері авторських і суміжних прав.

Про компанію MEGOGO:

MEGOGO – один із найбільших медіасервісів в Україні та Східній Європі для перегляду відео, ТВ і прослуховування аудіо. Щомісячна аудиторія – понад 55 млн унікальних користувачів. Каталог ресурсу – понад 150 тис. годин контенту. Медіасервіс співпрацює з відомими студіями: FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Bros., Paramount Pictures тощо. MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: La Liga, Ligue 1, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK