Італія – Аргентина: анонс та прогноз на Фіналісіму-2022

ISPORT.ua представляє анонс поєдинку, в якому збірні визначать найкращу команду континентів.
2022 г., 1 июня, 17:00
Італія - Аргентина / UEFA.COM
Італія - Аргентина / UEFA.COM

Унікальна подія світового футболу – переможець чемпіонату Європи-2020 зіграє проти володаря Кубка Америки-2021.

Збірні Італії та Аргентини проведуть поєдинок, в якому вони розіграють міжнародний трофей.

Італія – Аргентина
Середа, 1 червня, Уемблі, Лондон (Англія)
Головний арбітр – П'єро Гомес (Чілі)
Де дивитися матч?

Результати збірної Італії

Повний провал – саме так можна описати результати команди Роберто Манчіні. Після тріумфального чемпіонату Європи-2020, на якому вболівальники закохались у італійську збірну, багато хто очікував продовження банкету на чемпіонаті світу в Катарі. Але не скалося так, як хотілось.

Казка збірної Італії була зруйнована у відборі на мундіаль, де фанати вже побачили перевтілення команди із чарівної карети в гарбуза. Італійці спочатку втратили першу сходинку в групі, пропустивши на ЧМ-2022 Швейцарію, а потім довелося грати у плей-офф відборі.

Суперником Італії спочатку була збірна Північної Македонії. Фаворит очевидний, але аутсайдер був проти. Підопічні Манчіні нанесли 32 удари, але так і не змогли пробити голкіпера суперника. А ось Північній Македонії вистачило одного дальнього удару, який і вивів їх у фінал відбору, де вони вже програли Португалії (0:2).

Збірну Роберто Манчіні критикував кожен, бо команда вперше в історії пропускає другий мундіаль поспіль. Спеціалісту вручили гігантську антипремію "Золотий тапір", яку вручають головному невдасі у футболі. Навіть бронзу Ліги націй, яку вони здобули у листопаді минулого року, вже не згадують.

Результати збірної Аргентини

Довгоочікуваний трофей виграла збірна Аргентини – перемога на Копа Америка у минулому році. Не програвши жодної зустрічі, команда вийшла до фіналу, де їх суперником була збірна Бразилії. Аргентинцям знадобився лише один гол, автором якого став Анхель Ді Марія, щоб виграти трофей.

Сльози радості Ліонеля Мессі, який мріяв виграти трофей із збірною, переможні танці, гучні вечірки та потужне святкування – накрили Аргентину.

Досягнувши своє мети, збірна Аргентини продовжила боротьбу за путівку на мундіаль в Катарі. Якщо на минулий чемпіонат світу команда потрапила не без проблем, то зараз все пройшло майже ідеально.

Ліонель Скалоні зумів створити колектив, який досягає своєї цілі за рахунок своїх сильних сторін. Нехай команда не така забивна, але результат є. Відбір на чемпіонат світу команда завершила на другій сходинці, набравши 39 балів (27 голів та 8 пропущених) за 17 ігор. Випередила Аргентину лише потужна збірна Бразилії.

Що чекати від гри

Італія та Аргентина розіграють не лише трофей, а й звання найкращої збірної світу. В історії були два подібних матчі – у 1985, коли Франція перемогла Уругвай (2:0), та 1993, коли Аргентина здолала Данію (1:1, 5:4 по пенальті). Як бачимо, для аргентинців вже не у новинку брати участь в таких турнірах.

Скалоні тренер, який зумів поєднати зірок та футболістів не такого високо статусу заради успіху на міжнародній арені. Нехай гру, яку вони показують, не така видовищна, а часом суха, що навіть перемкнути телеканал хочеться.

В суперниках команда, яка має подібний стиль. На чемпіонаті Європи Італія грала вільно, володіючи м’ячом, а також могла вдало сідати в оборону. Однією із головних слабкостей була гра проти високого пресингу, але зараз такого, начебто, і не передбачується.

Порівнюючи стилі команди, бачимо, що обидві грають обережно, не поспішаючи та роблять ставку на контроль. Італія буде більше з м’ячом, але це не означає, що вони фаворити. Аргентина – швидка, колюча збірна, тому їх контратаки будуть дуже небезпечні.

Результат зустрічі буде залежить від того, хто першим заб’є. Тому можливо, що ми побачимо обережну гру та мінімум моментів.

Орієнтовні склади

Роберто Манчіні не зможе розраховувати на Чіро Іммобеле, який зазнав травми. Але до складу повернулись Леонардо Спінаццола, який вилікувався, та Джанлука Капрарі після майже чотирьох років відсутності.

Італія: Доннарумма – Ді Лоренцо, Бонуччі, К'єлліні, Емерсон – Барелла, Жоржиньо, Вератті - Белотті, Інсінье, Бернардескі

Наставник аргентинської збірної Ліонель Скалоні зможе розраховувати на всіх своїх гравців, тому заявка без сюрпризів.

Аргентина: Е. Мартінес – Моліна, Ромеро, Отаменді, Тальяфіко – Де Пауль, Паредас, Ло Чельсо – Мессі, Л. Мартінес, Ді Марія

Прогноз

Спрогнозувати переможця Фіналісіми дуже важко. Одна команда – вже перемогала на Уемблі, а інша не програвала вже три роки будь-де.

Враховуючи останні подія результати команд, їх стиль та впевненість – перемогу здобуде збірна Аргентини. Експерти також віддають перевагу аргентинській команді.

Прогноз ISPORT.ua: 0:1 перемога Аргентини

Дмитро Данець


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK