Favbet та В’ячеслав Шевчук вже визначили перших переможців, які виграли авто

В’ячеслав Шевчук, амбасадор Favbet, особисто привітав нових власників Ford EcoSport. Ти теж можешь виграти.
2021 г., 19 марта, 15:47

Favbet ламає стереотипи суспільства щодо того, що усі розіграші - це бутафорія. Саме тому, в межах промо-заходу “Викради тачку у Favbet”, вони дарують аж 21 авто своїм найактивнішим вболівальникам! Цим самим вони хочуть розвіяти будь-які сумніви щодо прозорості та завоювати довіру користувачів. 

Переможців вітав екс-гравець донецького “Шахтаря” та збірної України В’ячеслав Шевчук, який також є бренд-амбасадором Favbet. Кожен щасливчик отримав телефонний дзвінок від В’ячеслава, який особисто повідомляв переможцям радісну новину і мав нагоду насолодитись щирими емоціями щастя учасників від такої приємної несподіванки.

Такий сюрприз насправді змусив багатьох із них довго приходити до тями. Серед перших про свою перемогу дізналися: Володимир з Харкова, який вболіває за англійський футбол та Металіст, його тезка та фанат Динамо з Одещини та Назар з Тернопільщини, який вболіває за Шахтар. 

Дивись відео, яке передає непідробні емоції щасливчиків під час того, як В’ячеслав повідомляє їм про їхню перемогу.

Тож не зволікай, можливо саме тобі наступному зателефонує В’ячеслав Шевчук і повідомить, що ти став переможцем! Маркетинговий захід “Викради тачку у Favbet” проходить у три етапи по 6 тижнів. Протягом яких буде подаровано 6 автомобілів Ford Ecosport та 1 Jaguar XE, а також безліч цінних тематичних призів. Захід “Викради тачку у Favbet” триватиме до липня 2021 року.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK