Оголошено дату проведення бою між Ф'юрі та Вайтом

Нарешті всі дочекалися офіційного призначення титульного бою.
2022 г., 25 февраля, 20:50
Ділліан Вайт та Тайсон Ф'юрі / Sky Sports
Ділліан Вайт та Тайсон Ф'юрі / Sky Sports

Підтверджено: 23 квітня Тайсон Ф'юрі та Ділліан Вайт проведуть поєдинок на стадіоні Вемблі за титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі, передає Sky Sports.

Загальнобританське зіткнення було підтверджено на національному стадіоні, де Ентоні Джошуа раніше переміг Володимира Кличка.

Ф'юрі та Вайт нарешті підписали контракт на поєдинок після тривалих переговорів, а це означає, що на нас чекає захоплюючий бій за титул у важкій вазі.

Читайте також: Від футболу до біатлону: спортивний світ підтримує Україну

Це буде перша можливість для Вайта здобути титул чемпіона світу після довгого та неприємного очікування, а для Ф'юрі це буде новий суперник після того, як він завершив достроковою перемогою захоплюючу трилогію проти Деонтея Вайлдера.

Переможець бою Ф'юрі - Вайт матиме хороші умови для бою за титул з Олександром Усиком або Ентоні Джошуа, у яких все ще очікується матч-реванш за пояси IBF, WBA та WBO.

Шановні співвітчизники! З ранку 24 лютого Україна зазнала удару с боку російської федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK