Пара в житті, суперниці в фіналі: на Євро-2022 дві кохані зійдуться по різні сторони барикад

Джесс Картер і Анн-Катрін Бергер можуть зустрітися у вирішальному матчі жіночого чемпіонату Європи.
2022 г., 31 июля, 08:30
Анн-Катрін Бергер і Джесс Картер / instagram.com/_jesslcarter
Анн-Катрін Бергер і Джесс Картер / instagram.com/_jesslcarter

У неділю, 31 липня, у Лондоні на Вемблі жіночі збірні Англії та Німеччини зустрінуться в фіналі Євро-2022, а матч супроводжуватиметься історією, яку не зустрінеш у чоловічому футболі.

У вирішальному поєдинку у складах команд-суперниць будуть дві виконавиці, захисниця Джесс Картер і голкіпер Анн-Катрін Бергер, які знають одна одну, як ніхто інший, адже є парою в житті та представляють один клуб - лондонський Челсі.

Англійка вперше зустріла німкеню в 2016 році, коли та приєдналася до своєї майбутньої партнерки в Бірмінгем Сіті, де вони і зблизилися. Згодом обидві перейшли в Челсі, Картер у 2018 році, а Бергер - роком пізніше, після чого дружба швидко переросла в щось більше.

instagram.com/_jesslcarter
instagram.com/_jesslcarter

Наразі 24-річна захисниця збірної Англії та 31-річна голкіпер німецької національної команди перебувають у тривалих стосунках, проте після фіналу хтось точно буде незадоволений.

До слова, парі добре відоме місце проведення майбутнього вирішального матчу, адже на Вемблі вони виграли Кубок Англії у складі Челсі на початку цього року. Лондонський клуб нещодавно відреагував на вихід у фінал Євро-2022 Англії та Німеччини, опублікувавши фото своїх гравчинь та написавши: "Добре, побачимо вас обох на Вемблі!"

Раніше Картер розповідала про взаємини з Бергер у рамках кампанії Rainbow Laces, і сподівається, що її слова про їхні одностатеві стосунки спонукатимуть інших не приховувати подібного.

"Я думаю, що мені було і, ймовірно, досі зручніше, ніж Анн, оприлюднювати наші стосунки. Але це лише тому, що Анн досить закрита людина, тоді як я скоріше така, що весь світ міг би знати, і мені було би байдуже. Із часом вона звикла до цього і йде з цим. Вона не кричить про це з даху, але коли її запитують, вона не робить із цього секрету", - зазначила футболістка.

instagram.com/_jesslcarter
instagram.com/_jesslcarter

Також англійка припускає, що оприлюднення одностатевих стосунків може бути складнішим для відомих гравців.

"Думаю, що для багатьох людей це може залежати від вашого статусу, наприклад, якщо ви відомий гравець, то на вас можуть звернути більше уваги. Окрім того, якщо вашій родині від цього не комфортно, можливо, буде важче оприлюднити це. Тож я думаю, що це залежить від особистої ситуації кожної людини. Причин може бути багато, але незалежно від ситуації ми повинні поважати один одного", - наводить слова Картер The Sun.

instagram.com/_jesslcarter
instagram.com/_jesslcarter

У фіналі Євро-2022 Картер і Бергер опиняться по різні боки барикад. Хоча їх очна зустріч на полі поки перебуває під великим питанням, хіба що після матчу, коли одна тріумфуватиме, а інша опиниться в ролі переможеної. Адже англійка на нинішньому чемпіонаті Європи взяла участь лише в одному поєдинку - завершальній грі групового етапу проти Північної Ірландії (5:0), а німкеня не провела жодного матчу.

Нагадаємо, що розсудить збірні Англії та Німеччини в фіналі Євро-2022 українська арбітриня Катерина Монзуль.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK