Каталонське Гран-прі, кіберспортивні фінали та фініш футбольних чемпіонатів: як провести вихідні?

ISPORT спільно з Fenikss Casino розповідає, чим можна зайнятися наступними вихідними.
2022 г., 20 мая, 17:00
Манчестер Сіті та Ліверпуль заочно будуть боротись за титул АПЛ / Getty Images
Манчестер Сіті та Ліверпуль заочно будуть боротись за титул АПЛ / Getty Images

Під час воєнних дій, розв’язаних сусідньою країною-агресором, як ніколи важливо відволікатися від поганих думок та переживань, а одним із способів це зробити завжди був спорт. 

Наступними вихідними на нас чекає багато різних спортивних подій, за якими будуть слідкувати мільйони людей по всьому світу.  

Розповідаємо, як можна провести вихідні з задоволенням і користю. 

Гран-прі Іспанії 

Іспанські етапи в Формулі-1 – одні з найстаріших в королеві автоспорту, а Каталонії цей гран-прі відбувається вже більше 30 років поспіль. 

Цьогоріч він буде дуже особливим.  

По-перше, британець Льюїс Хемілтон вигравав цей етап останні п'ять років поспіль, а в нинішньому сезоні показує далеко не найкращі результати і може перервати свою серію. 

По-друге, останнім хто до Хемілтона вигравав в Каталонії, був Макс Ферстапен, для якого в 2016 році це була перша в кар'єрі перемога на етапі Формули-1. 

Якщо ви цікавитесь спортивними ставками, то дуже непоганим способом ще більше зацікавити себе до перегляду Гран-прі буде поставити на одного з гонщиків. 

Фінали "мажорів" з Dota 2 та Counter Strike 

Кіберспорт – важлива частина нинішнього світу. І цими вихідними відбудуться два фінали турнірів з найвідоміших дисциплін. 

В Стокгольмі відбувається турнір з Dota 2, в якому нажаль не приймають участь українські команди, але є окремі українські гравці. На вихідних пройдуть півфінальні та фінальні стадії турніру.

В бельгійському Антверпені грають в CS:GO і ось тут Україну представляє кіберспортивний клуб Natus Vincere. Вони одні з фаворитів, тому, якщо ставки на спорт входять в число ваших хобі, можна поставити на Наві. 

Завершення чемпіонатів по футболу 

Футбольний сезон добігає до свого кінця. Уже цими вихідними відбудуться останні матчі в більшості європейських першостей.  

І якщо в чемпіонатах Іспанії чи Франції вже відомо, хто став чемпіоном, то ось в Італії та Англії все не так однозначно. Тут є свої фаворити, але це ж спорт і тут можливо все! Велика кількість людей все ще вірить, що, наприклад, Ліверпуль або Інтер зможуть в останній ігровий день вирвати чемпіонські титули з рук Манчестер Сіті та Мілана відповідно! 


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK