Макгрегор – Серроне: головний двобій нового року

Повернення легендарного бійця в октагон.
2020 г., 18 января, 07:00

19 січня нас чекає повернення Конора Макгрегора в октагон. У Лас-Вегасі в рамках серії боїв UFC 246 легендарний ірландець битиметься з Дональдом Серроне на прізвисько Ковбой.

Конор Макгрегор — без сумніву, одна з найяскравіших особистостей сучасних змішаних єдиноборств. Фанати чекали його епічного повернення більше року — після кришесносного бою з Хабібом Нурмагомедовим і скандального зіткнення після нього всім було цікаво, що Конор робитиме далі. Ірландець тримав інтригу досить довго, лоскочучи нерви фанатів то оголошенням про завершення кар'єри, то викликом на бій актора Марка Уолберга. Але тепер все однозначно: Макгрегор повертається в октагон.

Анонс поєдинку викликав справжній ажіотаж серед шанувальників ММА у всьому світі. Квитки на бій розкупили за три хвилини, що принесло організаторам 10 мільйонів доларів. Що стосується гонорарів бійців, то Макгрегор отримає за поєдинок 5 мільйонів доларів, а Серроне — 2 мільйони. Ще більший прибуток очікується від перегляду самого бою в онлайні. В Україні пряма трансляція двобію Макгрегор – Серроне пройде на телеканалі Setanta Sports Ukraine 19 січня ближче до 06:30 за київським часом.

Цей поєдинок пройде в напівсередній вазі — категорії, не зовсім звичної для Конора, який раніше володів чемпіонськими поясами UFC у легкій і напівлегкій вазі. Втім, як запевняє Серроне, це була ідея Макгрегора, тож ірландець точно буде готовий до поєдинку в такому форматі.

Аналітики Parimatch, до речі, не сумніваються, що у Конора не виникне проблем з Дональдом, і дають на перемогу Макгрегора 75%. Причому схиляються до того, що це буде дострокова перемога ірландця. Ймовірність такого результату 65%.

Звичайно, недооцінювати Серроне не варто. На його рахунку 50 поєдинків в ММА (у Конора — 25), правда програвав він 13 разів, тоді як у Макгрегора 4 поразки. Відзначимо також, що Дональд старший на 5 років. Саме свій досвід Ковбой вважає основною перевагою перед боєм. Він заявив, що є кращим бійцем, ніж Конор, і пообіцяв довести це в октагоні.

Обидва бійці – відмінні ударники. Тому, швидше за все, більша частина поєдинку пройде в стійці. Макгрегору та Серроне є що показати і у партері, але тут перевага скоріше на боці Дональда, так що навряд чи Конор дозволить йому переводити бій на канвас.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK