Оточення Піке мало образливе прізвисько для Шакіри через її зверхнє ставлення до інших

Колумбійська співачка була не найкращою подругою для друзів Жерара, його одноклубників та їхніх дружин.
2022 г., 26 июня, 14:44
Шакіра та Жерар Піке / Getty Images
Шакіра та Жерар Піке / Getty Images

На початку червня в інфопросторі з'явилась новина про те, що захисник Барселони Жерар Піке та його дружина, відома співачка Шакіра розійшлися. Сталося це, за словами колумбійки, через постійні зради футболіста.

І поки вони готуються до судібніх справ щодо того, в кого залишаться діти, з'явилась інформація про не найкращу поведінку 45-річної співачки. Останнє, що було відомо про розрив пари, це те, що найближче родинне оточення гравця, включаючи друзів, мало неприємне прізвисько для Шакіри через її характер і сцени ревнощів.

Як повідомляє журналістка Лорена Васкес, на яку посилається Marca, тісне оточення Піке прозвало Шакіру "La Patrona", що переводиться як "Господиня". Співачка не ладнала з друзями Жерара, і вона не надто ладнала з іншими гравцями та їхніми дружинами й дівчинами. Вона була доволі егоїстичною та зверхнє до них ставилась.

Читай также: Пике заметили с новой девушкой, фото пары слила в Сеть известная блогерша ради мести

Це було проблемою для пари з самого початку. До того ж повідомляється, що після розставання Шакіра розірвала стосунки з сім'єю Піке. Вони вважають, що дії колумбійки вплинули на імідж гравця.

Вона навіть розірвала стосунки з однією з небагатьох своїх друзів, якою була мати Піке. Тепер виявляється, що вона "більше не підтримує з нею такі теплі стосунки". Причина роздратування матері Піке на Шакіру полягає в тому, що вона розповіла б про сімейні проблеми, які вони мали, щоб центральний захисник каталонців мав поганий імідж.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK