Денис Силантьєв у День чемпіонів стріляв холостими

У рамках проекту стартував забіг на дистанцію 2,5км. Зібрані кошти підуть на створення сенсорних кімнат для дітей з інвалідністю у школах міста Києва.
2018 г., 30 августа, 10:45

24 серпня, у День Незалежності України сміливі та небайдужі кияни зібрались у спортивному містечку на Контрактовій площі, аби допомогти дітям з інвалідністю.

Масштабний спортивно-благодійний захід День чемпіонів пройшов у Києві за підтримки Національного олімпійського комітету та Київської міської державної Адміністрації. У рамках проекту стартував забіг на дистанцію 2,5км. Зібрані кошти підуть на створення сенсорних кімнат для дітей з інвалідністю у школах міста Києва.

Організатор забігу Інна Силантьєва, засновник фонду «Добро об’єднує», нагороджена відзнакою ООН за реалізацію масштабного соціального проекту, вкотре об’єднала сотні людей не залежно від віку і статусу для єдиної мети – допомогти. На цей раз зібрані кошти підуть на обладнання сенсорної кімнати для дітей з особливими потребами у столичній школі.

%img2giant%

Перед забігом пройшов неймовірно запальний танцювальний майстер-клас від переможця проектів «Танці з зірками» та «Танцюю для тебе» Сергія Костецького. З привітальним словом виступили організатори та партнери проекту. Серед них народний депутат України Андрій Тетерук та - Ірина Бендеровська, художниця, засновник та керівник школи ілюстрацій та комп’ютерної графіки «Bartshool», яка допомогла кожному учаснику забігу залишити свій відбиток в історії проекту «День чемпіонів». Розминку перед стартом проведе легенда українського спорту – чемпіон світу з плавання, призер Олімпійських ігор, багатократний чемпіон Європи і України – Денис Силантьєв, який опісля стріляв холостими із пістолету для старту учасників.

%img3giant%

Пробіг стартував на вул. Сагайдачного, 2 по маршруту – Володимирський узвіз з розворотом на Європейській площі і в зворотному напрямку –  Володимирський узвіз – вул. Сагайдачного, 2.

Протягом всього заходу ведучі Юрій Іванисько та Ольга Зубко розіграли багато призів від партнерів заходу – Олімпійського комітету України, компанії «Mary Kay», Державної лотереї та бренду «Peak» - офіційного постачальника екіпірування олімпійської збірної України,

%img4giant%

«Друзі, дякую за такий веселий, драйвовий, а головне – корисний забіг. Сьогодні кожен із нас не тільки показав свій незламний дух спортсмена, а й допоміг дітям, зробивши свій благодійний внесок. Сподіваюсь, що такий захід у нас не останній, і з задоволенням буду рада бачити вас і ще тисячі небайдужих на наших наступних спортивно-благодійних святах», - сказала директор проекту Інна Силантьєва.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK