Україна – Ірландія: що треба знати про матч Ліги націй

ISPORT презентує анонс поєдинку між Україною та Ірландією.
2022 г., 14 июня, 08:30
Україна - Ірландія / Getty Images
Україна - Ірландія / Getty Images

У вівторок, 14 червня, в рамках четвертого тура Ліги націй збірна України зіграє з національною командою Ірландією.

Команди розпочнуть друге коле змагань, яке і вирішить долю квартету. Тому запекла боротьба на полі точно передбачена.

ISPORT.ua пропонує ознайомитись з прогнозом та анонсом на поєдинок національних команд.

Вівторок, 14 червня
Арена ЛКС, Лодзь (Польща)
Початок матчу о 21:45 за Києвом
Де дивитись

Результати України в Лізі націй

Свій перший тур в турнірі підопічні Олександра Петракова пропустили через гру у відборі на чемпіонат світу, а тому свою участь в Лізі нації почала одразу з матчу проти Ірландії.

Наставник команди провів масштабну ротацію, але це не завадило здобути позитивний результат. Єдиним голом у зустрічі відмітився Віктор Циганков, який за дві хвилини після виходу на поле, закрутив м’яч зі штрафного, який був призначений майже на лінії ауту в середині половини поля.

Наступний матч Україна проводила в Польщі при підтримці багатьох фанатів. Суперником же була збірна Вірменії. В першому тайму ми не змогли вразити ворота вірменської команди через змістовну оборону, а вже в другому розтрощили її, досягнувши крупної перемоги. Авторами голів стали: Руслан Малиновській, Олександр Караваєв та Віталій Миколенко.

Маючи шість очок після двох турів – Україна лідирує в групі, випереджаючі Ірландію, Шотландію та Вірменію, у яких по три бали.

Результати Ірландії в Лізі націй

Ірландська збірна, яка не кваліфікувалась на чемпіонат світу, стартувала в Лізі націй з гри проти Вірменії. Все йшло до того, що гра закінчиться внічию, але мінімальну перемогу вірменській команді приніс Сперцян, забивши на 74-й хвилині.

В другому матчі проти України Ірландія поступилась. Варто зазначити, що команда була близька до того, щоб врятуватися, але чудова гра Андрія Луніна та вдача, - допомогли Україні перемогти.

Свої перші бали Ірландія здобула в грі з Шотландією. Ірландська збірна на власному полі розтрощила суперника, забивши тричі. Авторами голів були: Браун, Парот та Обафемі. Таким чином, команда покращила свої шанси залишитись у лізі.

Стартові склади

Олександр Петраков провів ротацію складу в минулих зустрічах. Здавалось, що зараз може з’явитися найсильніший склад, але є певні проблеми зі здоров’ям у гравці. Так через пошкодження та вірус гру можуть пропустити: Роман Яремчук, Олександр Зубков, Руслан Малиновській.

Україна: Лунін – Караваєв, Забарний, Бондарь, Миколенко – Шапаренко, Сидорчук, Зінченко – Мудрик, Довбик, Циганков

Наставник ірландської збірної Стівен Кенні не зможе розраховувати на захисників Шейна Даффі та Джона Ігана.

Ірландія: Келлегер — Коллінз, О’Ши, Коулмен — Крісті, Гендрік, Каллен, Стівенс — Робінсон, Огбене, Найт.

Прогноз

В зустрічі, яка пройшла декілька днів тому, Ірландія гарно виглядала в другому таймі, а тому зараз постане питання фізична готовність футболістів. Петраков проводив ротацію, має велику кількість гравців у своєму розпорядженні, а тому ми побачимо боєздатний склад, який буде підсилюватися замінами.

Ірландія, яка здобула першу перемогу у турнірі, точно захоче перемогти ще раз, а тому варто чекати динамічну гру із боротьбою на кожному метрі поля.

Майстерність – на стороні української команди, але є певні проблеми в захисті через досвід, який із кожною грою набирається. Тому варто чекати, що команди обміняються голами, але перемогу здобуде Україна.

Прогноз ISPORT.ua: перемога України 2-1

Дмитро Данець


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK