Новий союз у світі кіберспорту

1xBet і Marple - разом.
2021 г., 26 июня, 07:15

Букмекерський бренд 1xBet оголосив про чергову топову колаборацію. Йдеться про партнерство з ведучою, добре відомою всім шанувальникам кіберспорту - Marple! Тепер ця талановита дівчина - новий бренд-амбасадор компанії.

Аудиторія Youtube-каналу Marple сягає понад 200 тисяч підписників, а серед гостей її інтерв'ю були найпопулярніші особистості кіберспортивного світу.

"Marple вже встигла стати культовою персоною для фанів кіберспорту. З радістю презентуємо її як нашого бренд-амбасадора. Попереду - тільки найкраще! Наша кіберспортивна аудиторія точно не залишиться розчарована, адже ми вже готуємо багато цікавих заходів", - заявили представники 1хBet.

Спеціально до партнерства 1xBet записав відео, яке точно повинні оцінити геймери та фанати кіберспорту. Чи означає це, що найближчим часом на гравців чекають нові акції? Цілком імовірно!

Marple приєдналася до кіберспортивної сім'ї 1хBet. На сьогодні букмекер співпрацює з такими відомими брендами як ESL та WePlay.

Також варто відзначити, що 1хBet пропонує найліпший сервіс для фанатів кіберспорту. Підтвердженням цьому є перемога в номінації "Найкращий кіберспортивний оператор року" престижної премії SBC Awards.

Ставте з найкращими на найкращих - обирайте 1хBet!

КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: киберспорт

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK